google094bb2e118a88bf1.html

Jäseneksi

Vaissin sukuseuran jäseneksi pääsevät Pietari Tuomaanpoika Vaissin (1761-1838) jälkeläiset ja heidän perheensä. Jäsenetuihin kuuluu seuran lehti "Waissi", joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lehdessä kerrotaan kuulumisia, tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja julkaistaan perinnetietoa. Lehden näytenumero on luettavissa pdf- muodossa. Jäsenmaksu on 15 €/vuosi ja perhejäsenmaksu 7 €/vuosi (ei sisällä lehteä). Alle 15 vuotiaat ovat vapaita jäsenmaksusta. Maksun voi suorittaa yhdellä kertaa koko kolmivuotiskaudelta, jolloin varsinainen jäsenmaksu on 40 € ja perhejäsenmaksu 20 €. 

Tilinumero jäsenmaksuille on FI08 5104 0040 0505 55 (BIC: OKOYFIHH). Jäseneksi liittyvät kirjoittavat osoitekenttään nimen ja osoitteen, vanhat jäsenet voivat käyttää henkilökohtaista viitenumeroaan.

waissi


Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan 1/2002 Waissi-lehteen. Stipendirahasto odottaa lahjoituksia

Sukuseuralle on perustettu erillinen stipendirahasto. Lahjoituksia voi osoittaa Osuuspankin tilille: 

FI22 5104 0020 1542 45 (BIC: OKOYFIHH), Vaissin sukuseuran stipendirahasto. Rahastosta jaetaan apurahoja sukujuhlilla, niiden jaosta päättää hallituksen nimeämä kolmihenkinen toimikunta. Katso jaetut apurahat.

Sukuseura myy

Sukuseuralla on myytävänä sukukirjoja, T-paitoja, hopeisia rintamerkkejä sekä A4-kokoisia värikopioita sukuseuran vaakunasta. Lisäksi sukukarttaa (seinäjuliste) jaetaan ilmaiseksi. Sen lähettäminen postitse on hankalaa, joten sen voi hakea puheenjohtajan kotoa tai hankkia suvun tapaamisten yhteydessä. Lisätietoja ja kuvat myytävistä tuotteista löytyy tuotteet sivulta.

Sukuseuran viiri

Vaissin sukuseuran pöytäviirissä on valkoisella pohjalla seuran vaakuna. Viiriä ei myydä, vaan seura lahjoittaa sen kunnianosoituksena henkilöille, jotka ovat toimineet aktiivisesti seuran hyväksi. Myös suvun vanhimmille jäsenille viirejä on jaettu. Yleensä viiri on annettu henkilön täyttäessä pyöreitä vuosia. Katso jaetut viirit.

Toimintakertomukset aikaisemmilta vuosilta

Täältä löydät toimintakertomukset aikaisemmilta vuosilta.

Pöytäkirjat

Täältä löydät sukukokouksien pöytäkirjat.