google094bb2e118a88bf1.html

Sukuseura risteili Tarjannevedellä

Tavanomaisen kesätapaamisen sijasta oli seurallamme risteilymatka Ruoveden Tarjannevedellä 12. kesäkuuta. Ajankohta oli valittu näin alkukesään, jotta se ei sattuisi päällekkäin eräiden muiden tapahtumien kanssa. 

Ennen puolta päivää kokoonnuimme Visuveden laivalaiturin vaiheille. Pian kanavan silta avattiin ja laivamme M/S Kimalle lipui laituriin. Väki siirtyi laivaan, jolloin etukäteen ilmoittautuneiden läsnäolo tarkistettiin. Pari jäi puuttumaan, olivat menneet Ruoveden laivarantaan. Kimalle ei voinut jäädä odottamaan klo 12 jälkeen, koska linjallaan oleva Tarjanne-laiva oli tulossa laituriin. Sille avattiin jo kanavan siltaa. Myöhässä olevat jäivät auttamattomasti kanavan taakse ja pois matkaltamme. Sorry!

Kesäinen sade yltyi, joten meidän piti olla enimmäkseen sisällä laivassa. Sen tilat olivat kuitenkin viihtyisät. Koska osanottajia oli hieman vähemmän (40 aikuista ja 11 lasta) kuin paikkoja, oli pöydissä väljyyttä, mikä salli paikkojen vaihtoa matkan aikana. Myös kannella saattoi oleskella, koska siellä oli sadekatos. Aloitimme ruokailun kohta laivan lähdettyä. Kiusausateria oli tosi maittavaa. Iloinen puheensorina täytti laivamme oleskelutilat, kun kerroimme kuulumisia. Stipendirahaston hyväksi myytiin arpoja. Irja Näyskä oli ansiokkaasti huolehtinut palkinnoista, ja Tiiti suoritti arpomisen innokkaiden lasten toimiessa onnettarina. Kaikilla oli risteilyllä hauskaa sateesta huolimatta. Tästä kertokoot matkalla otetut valokuvat.


Aarre KellomäkiKuvia Tarjanne-risteilyltä 12.6.2010. 

Media Placeholder
Media Placeholder
Media Placeholder
Media Placeholder
Media Placeholder
Media Placeholder