google094bb2e118a88bf1.html

Toimintakertomus 2005

Vuosi 2005 oli sukuseuran 20. toimintavuosi. Vuoden päätapahtuma oli sukujuhla Vilppulan Pohjaslahdella 6.8. Sukuseuran varsinaisia jäseniä oli 178 ja perhejäseniä 11.

Sukuseuran johto ja toimihenkilöt

Sukuseuran hallitus ja toimihenkilöt 6.8. pidetyn kokouksen jälkeen: puheenjohtaja Aarre Kellomäki, varapuheenjohtaja Pekka Vaissi, sihteeri Riitta Salunen, varainhoitaja Eeva Rantanen, Sirkka Mäenpää, Irja Näyskä, Risto Vaissi, Pertti Lummaa ja Väinö Kuukka. Tilintarkastajina toimivat Taija Vehmasaho ja Jarkko Ruuska sekä varatilintarkastajina Erkki Kellomäki ja Timo Vaissi. Keväällä 2005 asetetussa stipenditoimikunnassa olivat Aarre Kellomäki, Eeva Rantanen ja Riitta Salunen. Waissi-lehden toimituskuntaan kuuluivat Aarre Kellomäki, Väinö Kuukka ja Riitta Salunen sekä lehden taitosta vastaava Leena Salunen.

Kokoukset

Sukukokous ja sukujuhla pidettiin 6.8. Vilppulan Pohjaslahdella Kolkin koululla. Mukana oli 85 suvun jäsentä. Päivä aloitettiin kokoontumisella tunnelmallisella riihikappelilla. Varsinaisessa juhlassa oli monenlaista ohjelmaa mm. Ulla Salusen mielenkiintoinen esitys isoisänsä äidistä Vilhelmiina Salusesta, musiikkia, Annikki Rajalan haastattelu ja tietokilpailu. Lisäksi juhlapaikalla oli vanhojen esineiden näyttely ja lastennurkkaus. Juhlassa järjestettiin myös perinteiset arpajaiset stipendirahaston hyväksi. Sukuseuran hallitus kokoontui 19.3. Irja Näyskän luona Hämeenlinnassa. Uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen 10.9. Eeva Rantasen mökillä Vilppulassa. Waissi-lehden tekijät kokoontuivat 19.10. Leena Salusen luona Pohjaslahdella suunnittelemaan tulevien lehtien sisältöjä.

Muistamiset

Sukuseuran viiri lahjoitettiin 85 vuotta täyttäneelle Jorma Huhtalalle. Sukujuhlassa jaettiin sukuseuran myöntämät apurahat viidelle ammattiin valmistuneelle: Johannes Kellomäki, Tiiti Kellomäki, Antti Siitama, Mervi Mansikka ja Juha Koivunen.

Muu toiminta

Sukuun syntyneille lapsille lahjoitettiin T-paitoja, joissa on teksti: ”Waissin sukua pienestä pitäen”. Sukuseuralla oli myynnissä erilaisia tuotteita mm. T-paitoja ja sukukirjoja. Waissi-lehti ilmestyi toimintavuoden aikana kaksi kertaa. Sukuseuralla on Intrernet-kotisivut osoitteessa http://www.saunalahti.fi/vaissins/