google094bb2e118a88bf1.html

Toimintakertomus 2004

Vuosi 2004 oli sukuseuran 19. toimintavuosi. Vuoden päätapahtuma oli sukutapaaminen Pöytyällä 31.7. Sukuseuran varsinaisia jäseniä oli 178 ja perhejäseniä 11.

Sukuseuran johto ja toimihenkilöt

Sukuseuran hallitus ja toimihenkilöt: puheenjohtaja Aarre Kellomäki, varapuheenjohtaja Pekka Vaissi, sihteeri Riitta Salunen, varainhoitaja Eeva Rantanen, Eva Nyman, Sirkka Mäenpää, Irja Näyskä, Marjatta Pohjola ja Risto Vaissi. Tilintarkastajina toimivat Taija Vehmasaho ja Jarkko Ruuska sekä varatilintarkastajina Erkki Kellomäki ja Timo Vaissi. Waissi-lehden tekoon osallistui työryhmä Aarre Kellomäki, Leena Salunen ja Riitta Salunen.

Kokoukset

Sukutapaaminen pidettiin 31.7.2004 Pöytyällä. Päivän aikana tutustuttiin Pöytyän kirkkoon, Vihervakka Oy:hyn sekä paikalliseen kasvitarhaan. Varsinainen sukutapaaminen pidettiin Laurilan tilalla. Siellä oli ruokailun lisäksi ohjelmassa mm. Eino Mäenpään kirjoittama näytelmä Meidän miehet, Onni Heinon huuliharppumusiikkia sekä arpajaiset stipendirahaston hyväksi. Sukuseuran hallitus kokoontui 3.4. Marjatta Pohjolan luona Hollolassa. Riitta Salunen edusti sukuseuraa Melasen sukujuhlilla 21.8.

Muistamiset

Sukuseuran viiri lahjoitettiin 4.10.2004 60 vuotta täyttäneelle sukuseuran varapuheenjohtaja Pekka Vaissille.

Muu toiminta

Sukuun syntyneille lapsille lahjoitettiin T-paitoja ”Waissin sukua pienestä pitäen”. Sukuseuralla oli myynnissä erilaisia tuotteita mm. T-paitoja ja sukukirjoja. Waissi-lehti ilmestyi toimintavuoden aikana kaksi kertaa. Sukuseuralla on Intrernet-kotisivut osoitteessa www.saunalahti.fi/vaissins. Sukuseura lahjoitti 50 Sirkka Mäenpään tekemää vauvanpeittoa Kanta-Hämeen keskussairaalan keskosten teho- ja tarkkailuosastolle.