google094bb2e118a88bf1.html

Waissi-lehti 02/08 on ilmestynyt

Uunituore Waissi-lehti on tullut painosta. Lehdestä voit katsella kuvasatoa kesän sukukokouksesta, lukea sukuseuran stipendin saaneiden esittelyt ja Janne Vaissi-Nagyn haastattelun sekä ihailla ilmakuvia Vaissin tilasta. Lehti tutustuttaa meidät myös persoonalliseen sentraalinhoitajaan Erland Saariseen Keuruulta. Lisäksi on muun muassa Jussi-Pekka Lämsän kirjoitus pojistaan, Aarne Lummaan syntymäpäivähaastattelu ja suvun vauvauutisia.

Seuraava lehti ilmestyy ensi keväänä. Siihen toivotaan juttuja ja juttuaiheita kaikilta suvun jäseniltä. Niitä voi ilmoittaa sukuseuran sähköpostiosoitteeseen vaissi@netti.fi. Pienen postilaatikkotilan takia siihen ei kuitenkaan kannata lähettää liitteitä, vaan ne voi lähettää osoitteeseen eeva.rantanen@kotiportti.fi.

Lehti on postitettu jäsenmaksun maksaneille. Vaissi-suvun jäsen, jos sinulle ei vielä tule lehteä, liity sukuseuraan! Se käy maksamalla jäsenmaksu  ja ilmoittamalla yhteystietonsa (nimi, osoite, sukuhaara)  sähköpostiosoitteeseen vaissi@netti.fi.