google094bb2e118a88bf1.html

Waissi-lehti 02/09 on ilmestynyt!

Uuden lehden kansi

Vastailmestynyt Waissi-lehti on monipuolinen lukupaketti. Aarre Kellomäki esittelee lumoavaa tähtiharrastustaan. Lehdestä voit lukea myös sukulaisten joulumuistoista, Kilpisjärven opintoretkestä, Viron vanhusten- ja vammaishuollosta sekä kokemuksista hongkongilaisen vaihto-oppilaan isäntänä. 

Kesätapaamisen tunnelmiin voi palata vielä kuvakavalkadin ja reissussa sattuneiden kommellusten myötä. Lisäksi on suvun syntymäpäivä- ja eläkkeellelähtöhaastatteluja.

Lehti on postitettu jäsenmaksun maksaneille. Vaissi-suvun jäsen, jos sinulle ei vielä tule lehteä, liity sukuseuraan! Se käy maksamalla jäsenmaksuja ilmoittamalla yhteystietonsa (nimi, osoite, sukuhaara) sähköpostiosoitteeseen vaissi@netti.fi.

Seuraava Waissi-lehti ilmestyy taas keväällä. Kaikenlainen aineisto – tarinat, runot, piirrokset ovat tervetulleita maaliskuun 2010 loppuun mennessä sähköpostiosoitteisiin: eila.jaakola@kolumbus.fi ja  eeva.rantanen@kotiportti.fi.

Suvun jäsenet voivat osallistua kirjoituskilpailuun.  Nyt kynät ja näppäimistöt teräviksi ja laittamaan tarinoita ylös! Voit ilmoittaa myös juttuvinkkejä, niin lehden toimitustiimi pyrkii laatimaan niistä juttuja.