google094bb2e118a88bf1.html

Waissi-lehti 01/09 on ilmestynyt!

Tuore Waissi-lehti esittelee erityisesti Ähtärin seutua, koska kesätapaaminen pidetään Etelä-Pohjanmaan kulmalla. Voit lukea Ähtärin historiasta ja nähtävyyksistä sekä retkeily- ja kalastusmahdollisuuksista. Matkalla kesätapaamiseen voi poiketa vaikkapa Mänttä-Vilppulassa, jonka nähtävyyksiä Waissi-lehti myös esittelee. 

Lehdestä voit lukea myös suvun jäsenten kolumneja lasten harrastuksista ja eron haikeudesta, kun lapsi lähtee vaihto-oppilaaksi meren taakse. Lisäksi on muun muassa suvun syntymäpäivä-, hää- ja vauvauutisia.

Lehdessä on julistettu myös kirjoituskilpailu suvun jäsenille. Nyt kaikki kynät ja näppäimistöt teräviksi ja laittamaan tarinoita ylös! Voit ilmoittaa myös juttuvinkkejä, niin lehden toimitustiimi pyrkii laatimaan niistä juttuja. 

Waissi-lehti ilmestyy taas loppuvuodesta. Lehti on postitettu jäsenmaksun maksaneille. Vaissi-suvun jäsen, jos sinulle ei vielä tule lehteä, liity sukuseuraan! Se käy maksamalla jäsenmaksu  ja ilmoittamalla yhteystietonsa (nimi, osoite, sukuhaara)  sähköpostiosoitteeseen vaissi@netti.fi