google094bb2e118a88bf1.html

Sukukokous 2011 Hattulassa


Hämäläisen Hattulan keskiaikaiset maisemat olivat näyttämönä, kun kuutisenkymmentä Vaissin suvun jäsentä kerääntyi sukukokoukseen 7.8.2011.

Kokoontuminen käynnistyi tutustumisella Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon oppaan johdolla.

Kokoontumispaikkana toimineen Hattula-pirtin ruokapöytään oli katettu hämäläinen pitopöytä. Sen jälkeen nuijittiin pöytään joka kolmas vuosi pidettävän sukukokouksen päätökset.

Tauoilla oli tilaisuus kartuttaa sukuseuran stipendirahastoa kirpputorilla, narunvedolla ja myyntipöydän tuotteita hankkimalla.

Sukujuhlassa saatiin nauttia Erkki Kellomäen matkakertomuksesta Venäjällä, Salla, Saana, Ossi ja Lassi Kellomäen musiikkiesityksestä sekä Iina Näyskän yhdessä ystävänsä Leena-Maija Luode-Lammisen kanssa esittämistä itämaisista tansseista.  Välissä kajautettiin yhteislauluna Hämäläisten laulu, Kotimaani ompi Suomi ja muita tuttuja säveliä.

Lisäksi juhlassa jaettiin sukuseuran stipendirahastosta tunnustuspalkinnot Erkki-Juhani Lämsälle ja Riikka Näyskälle. Heidän lisäkseen stipendit on myönnetty Iida Hoikkaselle, Ilari Laitilalle ja Ilari Rautaselle, jotka kaikki ovat ammattiin valmistuneita suvun jäseniä.

Ej