google094bb2e118a88bf1.html

Sukujuhlaan Vapriikkiin Tampereelle!

Kuvan lähde: Wikimedia Commons, kuvaaja M62Sukuseuran virallinen sukukokous sekä iloinen kesätapahtuma järjestetään Tampereen museokeskus Vapriikissa. Ohjelmaan on varattu runsaasti aikaa museoihin tutustumiselle – onhan museokeskuksessa kaikenlaista jääkiekkomuseosta luonnontieteelliseen museoon. Lauantaina 9.8. pääset kaiken lisäksi jakamaan huvin sukulaistesi kanssa!


Vapriikki


Vapriikki on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla. Museokeskuksessa toimivat Suomen Jääkiekkomuseo, Kenkämuseo, Nukkemuseo ja Luonnontieteellinen museo. Vaihtuvina näyttelyinä on sukujuhlan aikaan mm. Afroditen valtakunta. Näyttely kuvaa sitä, miten ulkonäkö, rakkaus ja perhe olivat antiikin aikana yhtä tärkeitä kuin nykyäänkin. "Voiteita, meikkejä ja parfyymeja ei säästelty, vaan ensi askelista rakkauden polulla yritettiin tehdä mahdollisimman vaivattomia." 


Päivän ohjelma lauantaina 9.8.


11 Ilmoittautuminen ja kahvit

12–13 Sääntömääräinen sukukokous; lapsille muuta ohjelmaa

13–14 Lounas omakustanteisesti Vapriikin museoravintola Valssissa

14 Sukujuhla

15:30 Opastettu kierros, n. 1 h; museon pääsymaksun maksaneille

16:30–18 Vapriikki auki, omatoimista tutustumista sukulaisten seurassa


Sukujuhlaan ei ole pääsymaksua, mutta tarjoiluiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan Riitta Saluselle, riitta piste salunen ättä gmail piste c o m, 050 3628298, torstaihin 31.7. mennessä. Vapriikin pääsymaksun jokainen maksaa itse, jos haluaa tutustua museoon. Myös lounas on omakustanteinen. 


Alennuksella museoon

Kun ilmoitat Vapriikin kassalla, että osallistut sukukokoukseen, saat pääsylipun 5 eurolla.


Lapset huomio!


Sukujuhlassa järjestetään paperinukkien muotinäyttely. Nuken kuva ja ääriviivat ilmestyvät Waissi-lehden toukokuun numerossa. Myöhemmin voit tulostaa lisää vaatepohjia täältä.


Saapuminen


Vapriikin osoite on Alaverstaanraitti 5, Tampere. Pihassa on rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Suosittelemme käyttämään lähiseudun pysäköintitaloja (P-Pellavan Parkki, P-Plevna, P-Anttila). Invapysäköintiin saa lupalapun museon lipunmyynnistä. 

Vapriikin kaikkiin tiloihin on esteetön kulku. Infosta voi lainata lastenrattaita ja pyörätuolia museokäynnin ajaksi. Auditoriossa (sukukokous ja -juhla) on kaksi pyörätuolipaikkaa.


Hyödyllisiä linkkejä


Ajantasaiset tiedot Vapriikin näyttelyistä ja pääsymaksuista löydät sivulta www.vapriikki.fi.

Tampereen pysäköinti-infoa tarjoaa Finnpark: www.finnpark.fi. Lähellä Vapriikkia sijaitsee myös P-Pellavan Parkki.

Tampereen joukkoliikenne, bussilinjat ja -aikataulut: joukkoliikenne.tampere.fi


Muuta koettavaa Tampereella


Tampereen teatterikesä 4.–10.8., www.teatterikesa.fi

Särkänniemen elämyspuisto, www.sarkanniemi.fi

Matkailuinfoa ja tapahtumakalenteri: www.visittampere.fi