google094bb2e118a88bf1.html

Haasteita kaikille lukijoille:

Kerro ensimmäisestä autostasi tai 15-vuotiaasta sukulaisestaEnsimmäinen oma auto herättää paljon ja monenlaisia rakkaita muistoja. Kerro niistä muillekin! Tai voi se olla moottoripyöräkin. Oliko ensimmäinen autosi ”Pompannappi” vai ”Luupää”? Ajettiinko sillä lumipenkkaan tai pääsitkö Toyotallasi saatille? Kruisailitko kylän raitilla Kuplavolkkarilla tai kenties ”Riisikupilla”?  

Julkaisemme lukijoiden muistoja Waissi-lehdissä ja sukuseuran nettisivuilla. Voit kirjoittaa nimellä tai nimimerkillä (ilmoita kuitenkin nimesi toimitukselle). Kirjoitusten enimmäispituus on puoli sivua. Myös valokuvat ovat tervetulleita. 

Lähettäjiä palkitaan Vaissin sukuseuran t-paidalla.Waissi-lehti tulee tänä vuonna rippikouluikään.  Lehdessä on tarkoitus esitellä lehden ikätovereita eli 15-vuotiaita sukulaisia. Vuonna 1996 syntyneet suvun jäsenet ja heidän lähisukulaisensa, ottakaapa yhteyttä, niin sovitaan pienestä haastattelusta. 

Molemmissa asioissa voi ottaa yhteyttä päätoimittaja Eila Jaakolaan, eila.jaakola@kolumbus.fi. Waissi 1/2011-lehteä ajatellen se tulee tehdä helmikuun 2011 loppuun mennessä.