google094bb2e118a88bf1.html

Sukuseuran tunnustuspalkinnot ammattiin valmistuneille haettavana

Suvun nuori jäsen, oletko valmistunut ammattiin viime vuosina – onneksi olkoon! Sukuseurakin tahtoo onnitella sinua rahallisen tunnustuspalkinnon muodossa.

Oletpa sitten valmistunut ammattioppilaitoksesta, ammattikorkeasta tai yliopistosta tai muusta vastaavasta opinahjosta, laita hakemus tulemaan! Myös esimerkiksi väitöskirjan tehneet otetaan huomioon. Ylioppilastutkinto rajataan kuitenkin pois, koska se ei valmista ammattiin.

Jaossa otetaan huomioon edellisen haun jälkeiset valmistumiset eli ajalta 1.7.2020-30.6.2024. Sukuseuran jäsenyys ei ole ehtona tunnustuspalkinnon myöntämiselle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.7. mennessä sähköpostiosoitteeseen heikki.maenpaa@elisanet.fi. Liitä mukaan todistus suoritetusta tutkinnosta tai väitöksestä sekä yhteystietosi ja pankkitili, jolle mahdollinen tunnustuspalkinto maksetaan. Lisätietoja voi kysyä Heikiltä heikki.maenpaa@elisanet.fi, p. 045 209 5300 tai Irjalta irja.nayska@gmail.com, p. 0500 620 940.

Tunnustuspalkinnoista päättää hallituksen nimeämä toimikunta. Ne jaetaan sukuseuran kesätapaamisessa elokuussa Vääksyssä.

Toivomme, että tunnustuspalkinnon saajat saapuvat paikalle tapaamiseen. Tutustutaan samalla sukulaisiin ja sukuseuran toimintaan!

Vaissin sukuseuran hallitus