google094bb2e118a88bf1.html

Tervetuloa kesätapaamiseen Hämeenlinnaan la 30.7.2022!
Linna!
Tänä vuonna kokoonnumme suvun joukolla Hämeenlinnaan. Kanta-Hämeen keskuksessa nähdään ja kuullaan kaupungin historiasta ja nykypäivästä asiantuntevien oppaiden kertomana. Niin ja tavataan sukulaisia!

Lauantaina 30.7.

Kokoonnutaan klo 10.00 Hämeen linnan kaupungin puoleisella portilla, osoitteessa Kustaa III:n katu 5. Käydään ensin vankilamuseossa ja jatketaan siitä linnakierrokselle oppaan johdolla.

Linnakierroksen jälkeen vuorossa on buffet-ruokailu linnan Leivintupa-ravintolassa klo 12.30. Ruokailun jälkeen noin klo 13.30 lähdetään bussilla opastetulle kaupunkikierrokselle, joka kestää noin 2 tuntia.

Tämän jälkeen klo 16.30 on mahdollisuus vielä lähteä pienelle laivaristeilylle ihailemaan Hämeen vehreitä maisemia järveltä käsin. Laiva käy kääntymässä Hattulassa Mierolan satamassa. Risteilyn kesto on 1 tunti 45 minuuttia.

SITOVAT ilmoittautumiset 30.6. mennessä sähköpostilla Irja Näyskälle: etunimi.sukunimi@gmail.com tai p. 0500 620 940.

Sukulaiset, nyt kannattaa lähteä mukaan, sillä sukuseura kustantaa ryhmällemme Hämeen linnan opastuksen ja sekä kiertoajelun bussin ja opastuksen. Osallistujat maksavat itse pääsymaksut vankilamuseoon (6 e) ja linnaan (8 e). Museokortti käy. Ruokailu maksaa 19,90 e, ja jos lähdet laivaristeilylle, sen hinta on 22 e.

Jos haluat jatkaa viikonloppua kaupungissa, Hämeenlinnasta löytyy hyviä hotelleja ja paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. www.hameenlinna.fi/matkailu-ja-tapahtumat/

Kuva: Miika Kangasniemi/Hämeenlinnan kaupunki